top of page

Winterprogramma Winkelhart Echt

Ondernemers van Winkelhart Echt pakken deze winter uit een sfeervol winterprogramma. In de decembermaand staan tal van sfeervolle winkelacties en activiteiten op het programma.

Dagen worden korter en straten worden verlicht door een gloed van sfeervolle verlichting - teken dat de winter neerdaalt op Winkelhart Echt. Het winkelcentrum transformeert tot dé locatie waar je in feestdagenstemming gemakkelijk en in alle rust je winterse aankopen haalt.

Extra koopzondagen

In december bieden veel winkels extra gelegenheid om je leukste kerstcadeautje te vinden. Op koopzondagen 15 en 22 december zijn de deuren geopend van 13:00 tot 17:00 uur.

Op 15 december zingt Zangkoor Corde et Animo uit Maria Hoop het concert ‘Onderweg naar Kerstmis’ in Cultuurhuis Edith Stein. Tevens staat een gastoptreden van het mannenkoor St. Caecilia uit Koningsbosch op het programma. Het concert vindt plaats van 14:30 tot 16:30 uur, in twee delen, maar wie van tevoren benieuwd is naar de sfeervolle zangkunsten kan luisteren naar de opwarmer in het centrum. Om 13:30 uur zal het koor een selectie zingen op de hoek Ursulinenstraat-Bovenstestraat.

De koopzondagen worden verder ingevuld met kleinschalige (muzikale) optredens en de komst van de kerstman. Op tal van locaties bieden ondernemers extra lekkernijen aan, zoals Bakker Bart met de traditionele nonnevotten. Ook bij Jumbo worden proeverijen met menusuggesties voor de kerstdagen georganiseerd.

Christmas Evening Shopping

Op vrijdag 20 december vindt de inmiddels tot traditie verheven Christmas Evening Shopping plaats, waarbij winkels diverse acties presenteren en de deuren geopend houden tot 22:00 uur. De straten worden gevuld met aanbod van lekkernijen en diverse kraampjes. Op de Plats wordt een feestelijk kerstdorp opgebouwd waar de liefhebber van kerstsfeer zijn hart op kan halen. Op het Ursulinenplein is de gehele avond een levende kerststal te bezichtigen, met een echte os, ezel en kameel.

Lokale horeca-etablissementen nodigen het winkelend publiek uit lekker op te warmen en te genieten van gezellige muziek. Zo heeft Café Oppe Platz de DJ’s van het Glazencafé Sittard achter de draaitafels. Dolcino presenteert een feestelijke avond met live muziek van No Strings Attached en het Stoba Oldscool DJ Team.

Winkelhart Echt

Het winterprogramma is onderdeel van de hernieuwde samenwerking onder de noemer Winkelhart Echt, georganiseerd door lokale ondernemers. Meer informatie is te vinden op www.winkelhartecht.com.


Comentários


bottom of page